Taní-tani Online alfa

Nagyjából kész a honlap szerkezete, és egy szám - a 46. - teljes egészében felkerült. Néhány megjegyzést szeretnék fűzni a dizájnhoz, és egy pár szót szólnék a felhasználói jogosultságokról és a munka további menetéről.

  • A jobboldali menü látszólag túl rövid, így a dizájn féloldalasnak tűnik. Ez azonban nem sokáig marad így, hiszen a Szerzőink menü dinamikusan növekszik, és mire kilépünk az alfa fázisból, bőven hosszabb lesz, mint a baloldali.
  • A bal felső sarokban látható logó hibásan jelenik meg IE6-ban. Ezen nem igazán akarok segíteni, az IE6 már nagyon elavult böngésző.
  • Az a tervem, hogy a címlap blogszerű lesz, tehát nem a legfrissebb számok tartalomjegyzéke lesz ott látható, hanem a legfrissebb bejegyzések.
  • Négyféle jogosultságot tervezek:
  1. bármelyik látogató: jogosult olvasni a feltöltött tartalmakat (a cikkeket és blogbejegyzéseket) és keresni a webhelyen;
  2. regisztrált felhasználó: hozzászólhat a cikkekhez és blogbejegyzésekhez, ill. a fórumon;
  3. szerző: azok a szerzőink, akik ezt szívesen vállalják, jogot kapnak arra, hogy blogbejegyzésket küldjenek, ezek lehetnek rövid pedagógiai írások is;
  4. szerkesztő: akinek van Drupal-tapasztalata, és szívesen teszi, önkéntesként részt vehet a szerkesztésben, azaz javíthat helyesírási hibákat, elírásokat stb. - a szerkesztői jogosultsághoz előzetes személyes megállapodás szükséges.
  • A következő hetekben, hónapokban először előre megyünk az időben, amíg eljutunk a legfrissebb számig, majd vissza a 41. számig. Önkéntes szerkesztői közreműködést már most is szívesen veszünk, mert elég sok a mechanikus munka.