Impresszum

TANÍ-TANI ONLINE – A SZABAD PEDAGÓGIAI GONDOLKODÁS FÓRUMA

Célunk egy olyan virtuális pedagógiai műhely működtetése, ahol rendszeresen jelennek meg a szabad és közösségelvű nevelés, az oktatási esélyegyenlőség mellett elkötelezett írások. És ahol mindenhez lehet és érdemes is hozzászólni.

Várjuk mindazok írásait, akik képesek és hajlandóak röviden és érdekesen írni fontos kérdésekről. És nem várnak munkájukért ellenszolgáltatást.

Várjuk az olvasókat: pedagógusokat, pedagógusjelölteket, oktatáskutatókat, szülőket és mindenkit, aki a nevelést fontosnak tartja. Ne csak olvass: kommentelj, és jelezd, ha tetszik valami! Terjeszd a hírünket! Tegyél ki minket a honlapodra vagy blogodra, oszd meg írásainkat a Facebookon, a Twitteren, az Instagramon és mindenütt, ahol jelen vagy. Csatlakozz hozzánk a Facebookon, a Twitteren, az Instagramon, a Threadsen!

Várjuk az önkéntes segítőket. Ilyen helyen mindig elkél a segítő kéz.

A szerkesztőség

Alexovics Ingrid Alexovics Ingrid (Facebook)
Gersi Károly Gersi Károly (webes háttér)
Juhász Orchidea Juhász Orchidea (képszerkesztő)
Knausz Imre Knausz Imre (főszerkesztő)
Lencse Máté Lencse Máté (Taní-tani Könyvek)
Lőrincz Andrea Lőrincz Andrea (szerkesztő)
Szurmai Nándorné Szurmai Nándorné Éva (szerkesztő)

 


Email:  tanitani.szerkesztoseg@gmail.com


Lapunk tisztán önkéntes munkán alapul. Bevételünk, kiadásunk, számlatömbünk, bélyegzőnk, fejléces levelünk, kiadónk, ISSN-számunk, szponzorunk és hirdetőnk nincs. Freedom is just another word for nothing left to lose.